Σπουδές με διπλή αξία

Σπουδές με διπλή αξία

Κάτι αλλάζει στις σπουδές . . .

Μια νέα δυναμική συνεργασία ενός από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και του σημαντικότερου ψυχαγωγικού και ειδησεογραφικού οργανισμού της Ελλάδας έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην εκπαίδευση.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός City Unity College και ο τηλεοπτικός- ραδιοφωνικός σταθμός Alpha βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους στο χώρο της εκπαίδευσης, της επικοινωνίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Πρόκειται για μια συνεργασία που δίνει τη δυνατότητα στους νέους και στις νέες της Ελλάδας να αποκτήσουν πτυχία αναγνωρισμένα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο για μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Η στρατηγική συμμαχία του City Unity College και του Alpha δίνει τη δυνατότητα και στους δύο φορείς να μεταδώσουν στους νέους και τις νέες όλες εκείνες τις ειδικές γνώσεις, τις καινοτόμες εφαρμογές και την επαγγελματική αριστεία, που τους ανέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια σε κορυφαίους οργανισμούς στα πεδία της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης

Το City Unity College και ο Alpha θα παρέχουν στους σπουδαστές και φοιτητές στα γνωστικά πεδία Marketing, Media, Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας, κάτι που έλειπε από την Ελλάδα και είχε ανάγκη η αγορά:

«Σπουδές με διπλή αξία».

Όλα τα προσφερόμενα προγράμματα συνδυάζουν μορφές ευέλικτης και προσαρμοσμένης φοίτησης ενώ οι οδηγοί σπουδών τους έχουν εκπονηθεί με γνώμονα το συνδυασμό της θεωρητικής κατάρτισης και της πρακτικής άσκησης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του City Unity College και του Alpha, σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες, καθηγητές και δημοσιογράφους. Τελικός στόχος είναι με την αποφοίτησή τους οι φοιτητές και σπουδαστές να διαθέτουν όλες τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας.

Ο κόσμος αλλάζει, η εκπαίδευση αλλάζει, αλλά η συνεργασία του City Unity College με τον Alpha ανεβάζουν την εκπαίδευση σε άλλο επίπεδο και προσφέρουν επιπλέον εφόδια στις νέες και στους νέους, παρέχοντάς τους σπουδές με διπλή αξία!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Θησέως 15-17, Σύνταγμα, Αθήνα 105 62
Τηλ.: +30-211.71.09.150
Fax: +30-215.53.01.540

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments