Προσβολή από την Ζωή Κωνσταντοπούλου – Αρνήθηκε την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Την περιφρόνησή της στον κορυφαίο πολιτικό παράγοντα της χώρας εκδήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την άρνηση της να παραστεί στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πρωτοφανή απόφαση που κοινοποίησε με επιστολή της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας”.

Η κ. Κωνσταντοπούλου αιτιολόγησε την απόφαση της σημειώνοντας πως «όταν αποκατασταθεί ξανά η δημοκρατία στη χώρα μας, θα έχει την ευκαιρία ο λαός μας να γιορτάσει πραγματικά, με ανοιχτές πόρτες και ανοιχτούς δρόμους»

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.