Στη Μύκονο και ο Ντι Κάπριο (βίντεο)

  • In ΖΩΗ
  • July 27, 2016
  • 14 Views

Η παρέλαση διασήμων στο νησί της Μυκόνου συνεχίζεται. Τελευταία άφιξη ο Λεονάρτντο Ντι Κάπριο. Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός θέλησε να περάσει απαρατήρητος και γι’ αυτό βγήκε καμουφλαρισμένος με τραγιάσκα και κουκούλα να περπατήσει στα σοκάκια του νησιού.

Η άφιξή του στο νησί δεν άργησε να γίνει γνωστή. Ο διάσημος σταρ έφθασε ινκόγκνιτο στη Μύκονο και εγκαταστάθηκε σε πολυτελέστατη βίλα. Δεν ήθελε, όμως, να κλειστεί μέσα και έκανε τη νυχτερινή έξοδο πάντα έχοντας κοντά του τους σωματοφυλακές του. Η κάμερα του Mykonos live tv είχε αποκλειστικά πλάνα από τις βόλτες του στο νησί.

Ο Leonardo έκανε μια στάση για φαγητό στο γνωστό εστιατόριο Uno Con Carne όπου δοκίμασε γευστικές σπεσιαλιτέ… Και μετά το δείπνο περπάτησε στα γραφικά σοκάκια περιτριγυρισμένος από πολλές αιθέριες υπάρξεις με τις οποίες συνομιλούσε αλλά και τους ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλειας.

Δείτε το βίντεο από τις βόλτες του στο νησί.

https://www.youtube.com/watch?v=U_PUkThTVVo

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.