Arminne A/W 2016

Arminne A/W 2016

Η σχεδιάστρια Florence Tokatlian της Arminne , παρουσίασε χθες την συλλογή της Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016 στον Χώρο Τέχνης Ισόγειο. Οι παρευρισκόμενοι, φίλοι της μόδας και του καλού ρούχου, είχαν την ευκαιρία να δουν τα ρούχα και να ενημερωθούν για τις τάσεις τις μόδας. Η εξαιρετικά λιτή και καλαίσθητη παρουσίαση, μας έδωσε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα καλοραμμένα ρούχα, στις αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου. Είναι δύσκολο να διαλέξουμε ποιο μας άρεσε περισσότερο, σίγουρα όμως όποιο ρούχο και να επιλέξουμε θα το φορέσουμε για παραπάνω από μία σαιζόν, χάρη στην εξαιρετική ραφή του και τον λιτό σχεδιασμό του.

Η Arminnѐ γεννήθηκε πριν από δύο χρόνια με βάση την ανάγκη της δημιουργίας μιας απλής, αέρινης, ‘καθαρής’, εκλεπτυσμένης, ‘εύκολης’ σειράς ρούχων -που θα ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους. arminne1
Η πηγή έμπνευσης, δεν θα μπορούσε παρά να είναι διττή: μία μίξη στοιχείων από την Δύση και την Ανατολή, όπως μεταφράζονται από την Ελληνίδα δημιουργό τους με Αρμένικες ρίζες. Στην Αρμένικη γλώσσα, ‘Arminné’ σημαίνει ‘άτομο υψηλού επιπέδου’, στον τρόπο που προσεγγίζει έννοιες όπως η αισιοδοξία, η ελευθερία, η αυτονομία, η ανεξαρτησία. Και σημείο αναφοράς αυτού του κέντρου δημιουργίας, η Ελλάδα – Έλληνες παραγωγοί υφασμάτων, προμηθευτές πρώτων υλών, γραφίστες, στυλίστες, φωτογράφοι, web developers, ενώθηκαν σε ένα fashion love chain υψηλού επιπέδου.

Μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε τα ρούχα στο site: https://www.arminne.com

Γράφει η Αγγελική Γρατσία

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments