Ποδόσφαιρο: Συμφώνησαν για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού Βασιλειάδης και Μπαλτάκος

Ποδόσφαιρο: Συμφώνησαν για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού Βασιλειάδης και Μπαλτάκος
Το σχέδιο της κυβέρνησης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή σχολίασε ο Γιώργος Βασιλειάδης μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Δημήτρη Μπαλτάκο.
Ο Υφυπουργός αθλητισμού σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σημείωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση κατεδάφισης της Λεωφόρου αν δε χτιστεί το νέο γήπεδο. Ακόμη σχολίασε ότι υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο και για το ΣΕΦ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Συζητήσαμε, σήμερα, τη συνολική ανάπλαση και φυσικά, το σκέλος εκείνο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού και το πλάνο που έχουμε για μια λύση βιώσιμη, που θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή και στον σύλλογο της Αθήνας. Έκανα μια ανάλυση στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, ο οποίος μου εξέφρασε τους προβληματισμούς του.
Είναι πολύ νωρίς για να πούμε το πότε θα γίνει αυτό και να μιλήσουμε για μεταφορά και κατεδαφίσεις. Αλλά, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κατεδάφιση (σ.σ. της Λεωφόρου) εφόσον δεν υπάρξει χτίσιμο και λειτουργία καινούριας (σ.σ. έδρας του Παναθηναϊκού).
Οικονομικές και τεχνικές λεπτομέρειες είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε. Μιλάμε για ένα καθαρά βιώσιμο πλάνο, που δεν θα επιβαρύνει το Δημόσιο και τον Έλληνα φορολογούμενο. Και θα δώσει, μεταξύ άλλων, λύσεις και στα προβλήματα του Παναθηναϊκού.
Αυτό, είναι μόνο μια αρχή αθλητικών παρεμβάσεων που θέλει να κάνει η κυβέρνηση. Θα μιλήσουμε και για το ΣΕΦ, υπάρχει οργανωμένο σχέδιο παρέμβασης».

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.