NBA: Προβάδισμα για Μιλγουόκι

NBA: Προβάδισμα για Μιλγουόκι
Στο 3ο παιχνίδι απέναντι στους Ράπτορς, η ομάδα του Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε σε μια απρόσμενα εύκολη νίκη, έπειτα από εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι Μπακς νίκησαν το Τορόντο 104-77, έχοντας «καθαρίσει» το ματς από νωρίς, και πέτυχαν το 2-1 στη σειρά. Εάν καταφέρουν να νικήσουν και το βράδυ της Κυριακής, στο δεύτερο παιχνίδι που θα φιλοξενήσουν στην πόλη τους, θα αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς της Ανατολής.
Χωρίς να κάνει εξωπραγματικά πράγματα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βοήθησε την ομάδα του πετυχαίνοντας 19 πόντους, οκτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δυο κλεψίματα, δυο κοψίματα και τρία λάθη σε 33 λεπτά. Καθώς η νίκη των «Ελαφιών» είχε κριθεί από νωρίς, ο «Greek Freak» είπε να χαλαρώσει λίγο. Έτσι, αν και δεν συνηθίζει να φρενάρει, όποιο και να είναι το σκορ, στο φινάλε κατέβασε ταχύτητα. Προφανώς, του το ζήτησε ο προπονητής του.

Αλλά, μέχρι τα πράγματα να μπουν στη σωστή σειρά, ο Γιάννης ήταν ο γνωστός ηγέτης, πετυχαίνοντας τους 10 από τους πρώτους 21 πόντους της ομάδας του.

Πρώτος σκόρερ για τους Μπακς ήταν ο Μίντλετον, με 20 πόντους.
Αυτή η νίκη δίνει προβάδισμα 2-1 στο Μιλγουόκι, με τη σειρά να κρίνεται στις τέσσερις νίκες.
Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τους πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments