Προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου 2018. Βαθμός “χρυσάφι” για την εθνική μας στην “κόλαση” της Ζένιτσα

Προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου 2018. Βαθμός “χρυσάφι” για την εθνική μας στην “κόλαση” της Ζένιτσα
«Λευκή ισοπαλία» απέσπασε με την Βοσνία στη Ζένιτσα η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου (0-0), και πλέον, έχει τον πρώτο λόγο για την 2η θέση του 8ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, που δίνει το «εισιτήριο» για τα μπαράζ πρόκρισης στους τελικούς της διοργάνωσης.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πιέστηκε στο ξεκίνημα αλλά και στο τέλος του αγώνα από τους Βόσνιους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ορέστη Καρνέζη, ενώ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, καθώς έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μάνταλο στο 82′.
Στις καθυστερήσεις ο Ριτσόλι δεν είδε το χέρι του Παπασταθόπουλου μετά από απομάκρυνση του Μανωλά, με τους Βόσνιους να διαμαρτύρονται (δικαίως) για το μη καταλογισμό του πέναλτι.
Επόμενο παιχνίδι για τη «γαλανόλευκη» κόντρα στην Εσθονία στις 31 Αυγούστου στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.