ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΟ ΠΑΤΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΟ ΠΑΤΡΑ

ΠΑΤΡΑ 15-11-2017

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών η τελετή των εγκαινίων του νέου υπερσύγχρονου Γραμμικού Επιταχυντού, από δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και του νέου ξενοδοχειακού εξοπλισμού, από δωρεά μέσω District Grant των ΡΟ Πάτρα, Ζάκυνθος, Λευκάδα και Άνοιξη-Σεμέλη, καθώς και του Ροτ. Ιδρύματος μέσω της 2470 ΡΠ.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Επισκόπου Κερνίτσης, της Διοικήσεως του Νοσοκομείου, εκπροσώπων του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», μεγάλης αντιπροσωπείας του ΡΟ Πατρών με επικεφαλής την τΔιοικήτρια Μάρη Δεληβοριά, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου και πολλών επισκεπτών.

Σημειωτέον ότι η προσπάθεια για τον εξοπλισμό ξεκίνησε από το 1998, από τον ροταριανό Καθηγητή κ. Δ. Καρδαμάκη, με αγώνα προς πάσα κατεύθυνση. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η στιγμή αυτή είναι ιερή για μένα, διότι αξιώθηκα επί των ημερών μου να ανακαινισθεί εκ θεμελίων το Τμήμα αυτό, αποκτώντας ένα καινούργιο μηχάνημα, το οποίο μπορεί να μας οδηγήσει με ασφάλεια στη θεραπεία των ασθενών για τα επόμενα 15 χρόνια».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Θ. Πισιμίσης ευχαρίστησε θερμά τόσο το «Ίδρυμα Νιάρχος» για τη δωρεά των μηχανημάτων όσο και το Ρόταρυ που μερίμνησε για την επίπλωση των χώρων της κλινικής και την προμήθεια παραϊατρικού εξοπλισμού.

Η Διοικήτρια της Περιφέρειάς μας Μάρη Δεληβοριά, αφού ενημέρωσε εν συντομία για τους στόχους και τα επιτεύγματα του Ρόταρυ, τόνισε: « Όλα αυτά τα μηχανήματα δεν θα είχαν αξία, εάν δεν υπήρχαν οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις στον πάσχοντα».

Εν συνεχεία ο Διοικητής του ΠΓΝΠ παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στην τΔιοικήτρια Μάρη και τον Πρόεδρο του ΡΟ Πάτρα Κωνσταντίνο.

Ευχαριστούμε θερμά τους ΡΟ που συμμετείχαν στο District Grant καθώς και την 2470 ΡΠ και το ΡΙ. Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:

i=[i

Ο Ροταριανός Καθηγητής κ. Δ. Καρδαμάκης με τους συνεργάτες του δίπλα στο νέο υπερσύγχρονο απόκτημα της μονάδας ακτινοθεραπείας.

kp[

Ροταριανοί και επισκέπτες απολαμβάνουν την άνεση των νέων καθισμάτων σε μία από τις ανακαινισθείσες αίθουσες αναμονής.

po[ip[

Ο μητροπολίτης Κερνίτσης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Πισιμίσης και ο εκπρόσωπος του «Ιδρύματος Νιάρχου» κ. Βαζαίος.

][p]p[

Η Διοικήτρια Μάρη εν μέσω του Διοικητού του ΠΓΝΠ και του Καθηγητού κ. Καρδαμάκη.

op][po[]

Η Διοικήτρια Μάρη και ο Πρόεδρος του ΡΟ Πάτρα Κωνσταντίνος με την αναμνηστική πλακέτα.

Η εκδήλωση καλύφθηκε εκτενώς από τις εφημερίδες της Πάτρας «Πελοπόννησος» και «Γνώμη» καθώς και από τον τηλεοπτικό σταθμό “IONIAN CHANNELhttps://m.youtube.com/watch?v=TdAyKXOI4E0

και πολλές ιστοσελίδες, π.χ.

http://m.thebest.gr/news/view/464292

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments