Π. Κουρουμπλής: Η οικονομία άρχισε να πατάει στα πόδια της!

Η οικονομία αρχίζει να πατάει στα πόδια της, τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό, ενώ αναφερόμενος σην περίοδο μετά τον Αύγουστο δήλωσε ότι είναι μια νέα περίοδος στην οποία η χώρα, έχοντας εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις, ανοίγει το ζήτημα του χρέους, ανοίγουν πολλά ζητήματα που διαμορφώνουν ένα εντελώς διαφορετικό, οικονομικό περιβάλλον.

Ο κ. Κουρουμπλής χαρακτήρισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο «σοβαρό και ρεαλιστή υπουργό», το όνομα του οποίου «θα συνδεθεί με την έξοδο της χώρας από την περιπέτεια που την έβαλαν άλλοι», ενώ προσέθεσε ότι ο υπουργός Οικονομικών και ο Πρωθυπουργός «παρέλαβαν μία χρεοκοπημένη χώρα η οποία σήμερα πατάει στα πόδια της».

Επανέλαβε ότι η υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον ΟΛΠ με ελεύθερες διαπραγματεύσεις μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης της εταιρίας αποτελεί «άνοιξη» στον εργασιακό χώρο εν μέσω μνημονίων και τόνισε ιδιαίτερα την επιτυχία με την οποία προχωρεί η επένδυση στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και η ολοκλήρωση της αξιοποίησης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, «δύο διαδικασίες στις οποίες διαφυλάχτηκαν πλήρως τα δικαιώματα των εργαζομένων».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments