Ευ. Βενιζέλος: Αστειότητες τα νέα στοιχεία για Novartis

Ευ. Βενιζέλος: Αστειότητες τα νέα στοιχεία για Novartis

Θέμα παραβίασης της ποινικής δικονομίας εκ μέρους της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη έθεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ενώπιον της ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης, για την υπόθεση Novartis.

«Για λόγους θεσμικής και πολιτικής εντιμότητας πρέπει να γίνει έρευνα για την υπόθεση Novartis από τη Βουλή», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Επιπλέον, χαρακτήρισε αστειότητες τα νέα στοιχεία που διαβιβάστηκαν και επανέλαβε ότι εφόσον ξεκινά τώρα στη Βουλή η προδικασία, πρέπει να ξεκινήσουν εξ’ αρχής οι καταθέσεις μαρτύρων για την υπόθεση και εφόσον η Επιτροπή θέλει θα τους χαρακτηρίσει προστατευόμενους.

Τόνισε εκ νέου ότι πρέπει να κληθεί ο Κωνσταντίνος Φρουζής, η σημερινή διοίκηση της Novartis και όλες οι φαρμακευτικές εταιρείες για να διαπιστωθεί που πήγαν τα χρήματα τους, ενώ χαρακτήρισε γελοιότητες τις επιστολές της εταιρείας στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι στην ουσία πρόκειται για αιτήματα.

Τέλος, ο κ Βενιζέλος υπογράμμισε ότι η εντύπωση που αποκόμισε από τις τοποθετήσεις των βουλευτών της πλειοψηφίας, είναι ότι, το κυβερνών κόμμα δεν έχει την πρόθεση να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση και θα την ξαναστείλει στη δικαιοσύνη.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.