Τσίπρας: Το καλοκαίρι βγαίνουμε από τα μνημόνια καθαρά και οριστικά

Τσίπρας: Το καλοκαίρι βγαίνουμε από τα μνημόνια καθαρά και οριστικά

«Είναι τώρα που πρέπει να σχεδιάσουμε σε στέρεες βάσεις την επόμενη μέρα για τη χώρα». Αυτό διαμήνυσε ο πρωθυπουργός στο ακροατήριο που παρακολούθησε την ομιλία του στο 12ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Ανατολικής Αττικής, που έλαβε χώρα στο Λαύριο, το «σύμβολο αγώνων και του σοσιαλιστικού κινήματος», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε να δεσμευθούν όλοι για την Ελλάδα που θα πατά ξανά με σιγουριά στα πόδια της, στηριζόμενη στις δικές της δυνάμεις. Τώρα που, όπως παρατήρησε, αρχίζει να χαράζει, τώρα που η οικονομία υπεραποδίδει και οι στόχοι του προγράμματος έχουν καλυφθεί.

«Σε λίγους μήνες, το καλοκαίρι, βγαίνουμε και τυπικά καθαρά και οριστικά από τα μνημόνια που μας ταλαιπώρησαν οκτώ χρόνια», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Γεγονός που, όπως παρατήρησε, είναι ήδη ορατό στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο. Διαπίστωση που επέτρεψε στον πρωθυπουργό να ζητήσει η πολιτική αντιπαράθεση να μην διεξάγεται σε στείρο επίπεδο.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.