Ο «Βασιλιάς» μίλησε στα δύσκολα για τους Καβαλίερς

Ο «Βασιλιάς» μίλησε στα δύσκολα για τους Καβαλίερς

Το Κλίβελαντ έκανε το break στη σειρά των ημιτελικών των play offs της Ανατολής και προηγείται με 1-0 του Τορόντο, μετά τη νίκη με 113-112 στην παράταση.

Οι μεγάλοι παίκτες είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά όταν η μπάλα… καίει και ο ΛεΜπρον Τζέιμς απέδειξε γι΄ άλλη μια φορά γιατί θεωρείται ο «Βασιλιάς» του ΝΒΑ.

Με τριπλ-νταμπλ ο ηγέτης των «Ιπποτών» ήταν αυτός που πήρε… τις δύσκολες αποφάσεις όταν χρειαζόταν και με 26 πόντους,11 ριμπάουντ και 13 ασίστ τους οδήγησε στο 1-0 επό των «Ράπτορς».

ΝτεΡόζαν με 22 πόντους και Βαλαντσιούνας με 21 ξεχώρισαν από την ομάδα του Καναδά, η οποία είχε 5 ευκαιρίες στο φινάλε για να πάρει τη νίκη, αλλά απέτυχε σε όλες!

 

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.