Η Meghan Markle & ο Πρίγκιπας Harry μόλις παντρεύτηκαν!

Η Meghan Markle & ο Πρίγκιπας Harry μόλις παντρεύτηκαν!

Η στιγμή που τόσο περίμενε η Μεγάλη Βρετανία, και φυσικά ολόκληρος ο πλανήτης επιτέλους έφτασε! Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο παλάτι του Windsor.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία όλων των μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά και των διάσημων φίλων τους και “έσπασε” μία παράδοση αιώνων με την απόφαση του Πρίγκιπα Harry να ανταλλάξει βέρες με την αγαπημένη του.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους βρέθηκαν οι Beckhams, το ζεύγος Clooney, η Oprah Winfrey, η Priyanka Chopra καθώς και οι συμπρωταγωνιστές της Meghan Markle από την τηλεοπτική σειρά Suits.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Πρίγκιπας William, ενώ τα παιδιά του, Πρίγκιπας George και Πριγκίπισσα Charlotte ήταν παρανυφάκια.

Η νύφη κατέφθασε λίγο μετά τις 12 στο παρεκκλήσι συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Κάρολο. Το νυφικό της Meghan υπέγραψε η Βρετανή σχεδιάστρια Clare Waight Keller. Ο Harry, από την άλλη πλευρά, επέλεξε να φορέσει την επίσημη στρατιωτική στολή και όλα του τα παράσημα.

Την πρώτη της εμφάνιση μετά τον ερχομό του τρίτου της παιδιού, Πρίγκιπα Louis, έκανε η Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge ήταν συνεχώς στο πλευρό των παιδιών της.

Μέτα την περιπέτεια της υγείας του, είδαμε και τον Πρίγκιπα Φίλιππο για πρώτη φορά, καθώς δεν θα μπορούσε να λείπει από την τόσο σημαντική στιγμή του αγαπημένου του εγγονού. Όπως γνωστοποιήθηκε πριν το γάμο, η Βασίλισσα Ελισσάβετ έδωσε στο ζεύγος τους τίτλους του Δούκας και της Δούκισσας του Sussex.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, το νιόπαντρο ζευγάρι θα κάνει την καθιερωμένη βόλτα με την άμαξα Ascot Landau γύρω από το κάστρο, προκειμένου να χαιρετήσουν τον κόσμο που υπήρχε περιμετρικά.

AAxv6RS

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments