Στη φυλακή η 19χρονη παιδοκτόνος

Στη φυλακή η 19χρονη παιδοκτόνος

Τον δρόμο για τη φυλακή δείχνει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας στην 19χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο μωρό της στην Πετρούπολη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο κλήθηκε να λύσει τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την ποινική της μεταχείριση αποφάνθηκε ομόφωνα πως η 19χρονη που τώρα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό θα πρέπει να προφυλακιστεί. Η ίδια έχει υποστηρίξει ότι το μωρό ήταν για αυτήν μία απειλή καθώς φοβόταν την κοινωνική κατακραυγή και ένιωθε ντροπή για την ύπαρξη του.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.