Οι Καβαλίερς, υπερασπίστηκαν την έδρα τους, επικράτησαν των Σέλτικς με 109-99 με έναν τρομερό ΛεΜπρόν Τζέιμς κι έφεραν την σειρά στο 3-3.
Στο έβδομο παιχνίδι θα κριθεί η σειρά των τελικών της Ανατολής ανάμεσα στους Καβαλίερς και τους Σέλτικς. Αυτό γιατί, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε από το… χέρι την ομάδα του Κλίβελαντ και την οδήγησε στη νίκη με 109-99 και έφερε την σειρά στο 3-3.
Ο «βασιλιάς», ήταν εξωπραγματικός και τελείωσε το παιχνίδι με… διπλός με 46 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 9 ασίστ. Εξίσου καλό βράδυ και για τον Χιλ, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους.
Για τους Σέλτικς τώρα που έχουν ακόμα μια ευκαιρία να προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ, ξεχώρισε ο Ροζιέρ που σημείωσε 28 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Μπράουν με 27 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 20-25, 54-43, 83-73, 109-99