Φετινό ρεκόρ για τον Τσιάμη με 16,30 μ. στη Γαλλία

Φετινό ρεκόρ για τον Τσιάμη με 16,30 μ. στη Γαλλία

Σε αγώνες στη Γαλλία συμμετείχε την Κυριακή (27/5) ο πρωταθλητής του τριπλούν Δημήτρης Τσιάμης. Ο έμπειρος άλτης πήρε μέρος στο Φόρμπακ της Γαλλίας, στον πρώτο στην ουσία αγώνα του στη σεζόν και κατέλαβε την τρίτη θέση με 16,30 μ.(-0,4).

Ο Τσιάμης θα συνεχίσει τους αγώνες του στην Ελλάδα με στόχο ένα άλμα πάνω από τα 16,80 μ., που θα τον στείλει για πέμπτη φορά στην καριέρα του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.