Το μεσημέρι η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία

Το μεσημέρι η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία

Στις 12.00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών με θέμα την οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση.

Τη διεξαγωγή της συζήτησης είχε ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε στην επιστολή του ότι «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από επικοινωνιακές φιέστες» αλλά να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες διότι «η περίφημη “καθαρή έξοδος” δεν είναι τίποτα περισσότερο από την “καθαρή είσοδο” σε τέταρτο μνημόνιο», να ενημερώσει για τις περικοπές που έρχονται και να απολογηθεί για τα δεινά που έφεραν οι πολιτικές του επιλογές.

Η συζήτηση θα ανοίξει με την ομιλία του πρωθυπουργού, θα ακολουθήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στη συνέχεια οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων.

Στη συζήτηση αναμένεται να λάβει μέρος ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης.

Προβλέπεται δεύτερος κύκλος ομιλιών του πρωθυπουργού, των πολιτικών αρχηγών και των υπουργών και τη συζήτηση αναμένεται να κλείσει με τριτολογία, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.