Φωτιά: Πληροφορίες για 10 νεκρούς: Συγκλονιστικές εικόνες από το λιμάνι της Ραφήνας

Φωτιά: Πληροφορίες για 10 νεκρούς: Συγκλονιστικές εικόνες από το λιμάνι της Ραφήνας

Φωτιά τώρα: Εθνική τραγωδία – Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική – Πληροφορίες για 10 νεκρούς – Ανασύρουν νεκρούς από το λιμάνι της Ραφήνας – Συγκλονιστικέ εικόνες από το σημείο – Αναζητούν ανθρώπους μέσα στα σκάφη – Γιγαντιαία επιχείρηση για τον επαγκλωβισμό τους – Φόβοι ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών – 56 οι τραυματίες

Εθνική τραγωδία. Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Αττική, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, πρόκειται για πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από τις Αρχές.

Οκτώ πτώματα έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Ραφήνας. Δύο ακόμα απανθρακωμένα πτώματα έχουν μεταφερθεί στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο, τα οποία αποτελούν και τον επίσημο απολογισμό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου δεν διέψευσε την ύπαρξη κι άλλων θυμάτων όμως σημείωσε πως επισήμως δεν μπορεί να μιλήσει για μεγαλύτερο αριθμό έως ότου τα σώματά τους να μεταφερθούν στο «Σισμανόγλειο».

Δύο παιδιά μεταξύ των θυμάτων

Ανάμεσα στους νεκρούς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ βρίσκονται δύο παιδιά και δύο ηλικιωμένοι.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments