Φωτιά ΤΩΡΑ – Εθνική τραγωδία: Τουλάχιστον 51 νεκροί από τις πυρκαγιές στην Αττική

Φωτιά ΤΩΡΑ – Εθνική τραγωδία: Τουλάχιστον 51 νεκροί από τις πυρκαγιές στην Αττική

Φωτιά Μάτι | Φωτιά ΤΩΡΑ: Δράμα δίχως τέλος στην περιοχή της Ραφήνας – Περισσότεροι από 26 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους έξω από ταβέρνα στο Μάτι και βρήκαν τραγικό θάνατο – Ανασύρουν συνεχώς νεκρούς από σπίτια – Φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο

Ξεπερνά πλέον τους 50 ο συνολικός αριθμός των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο τη δυτική Αττική. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή – απανθρακωμένη στο σπίτι της στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Ελπίδος.

Η άτυχη γυναίκα, προφανώς, δεν κατάφερε να φύγει, η φωτιά τύλιξε το σπίτι της με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ένας ακόμη νεκρός ανασύρθηκε από στελέχη του Λιμενικού, πριν από λίγο, στη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας.

Πρόκειται για έναν άνδρα που εντοπίστηκε από ελικόπτερο του Λιμενικού και πλέον έχει μεταφερθεί στο Λιμεναρχείο Ραφήνας, για τις διαδικασίες ταυτοποίησης, με πλωτό σκάφος του Σώματος.

Οι έρευνες του Λιμενικού συνεχίζονται σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι νεκροί είναι 49 και 156 είναι οι εγκαυματίες – τραυματίες από τους οποίους οι 11 παραμένουν διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης υπάρχουν και 16 παιδιά με εγκαύματα και τραύματα, χωρίς όμως να διατρέχει κάποιον κίνδυνο η υγεία τους.

Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται τις τελευταίες ώρες από το Μάτι, καθώς πριν από λίγο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εντοπίστηκαν τουλάχιστον 26 άτομα νεκρά στην περιοχή της Αργυρής Ακτής.

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Γιώργος Κοκόλης, σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης (24/07/2018) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και επικαλούμενος πληροφορίες από τον Ερυθρό Σταυρό, επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή.

Δείτε το βίντεο:

Οι εικόνες που καταγράφηκαν από την οδό Περικλέους είναι συγκλονιστικές.

Δείτε το βίντεο:

Η ευρύτερη περιοχή στο Μάτι έχει υποστεί σοβαρές καταστροφές, με τις εικόνες από τα καμένα σπίτια και τ’ αυτοκίνητα να είναι αποκαρδιωτικές.

Δείτε το βίντεο:

Απόγνωση κι απογοήτευση και για τους κατοίκους στο Κόκκινο Λιμανάκι, όπου η καταστροφική μανία της φωτιάς άφησε πίσω της στάχτη κι αποκαΐδια.
Δείτε το βίντεο:

Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει και η περιοχή του Νέου Βουτζά, όπου έγιναν «στάχτη» δεκάδες σπίτια και πολλά αυτοκίνητα.

Ίδια εικόνα και στον Άγιο Νικόλαο Ραφήνας, όπου η φωτιά κατέκαψε τεράστιες εκτάσεις γης

Δείτε το βίντεο:

 

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments