Για τις 22 Οκτωβρίου έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του

Για τις 22 Οκτωβρίου έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του

Προθεσμία για να απολογηθούν στις 22 Οκτωβρίου πήραν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του, Σταυρούλα Κουράκου από την ανακρίτρια κατά της διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα , προκειμένου να απολογηθούν για το αδίκημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

Ο πρώην υπουργός δεν θέλησε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους παραπέμποντας στην πρόσφατη δήλωση του με την οποία έκανε λόγο σενάρια και τους διώκτες του, αρνούμενος την κατηγορία που του αποδίδεται.

Την ίδια ώρα, δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι τα στοιχεία που έρχονται από τις δικαστικές συνδρομές σε Κύπρο και Ελβετία, θα διαβιβάζονται και στη Βουλή, όπου έχουν σταλεί άλλες δυο δικογραφίες που αφορούν τον πρώην υπουργό, προκειμένου να αποφασίσει το σώμα, εάν ο Γ. Παπαντωνίου θα αντιμετωπίσει και την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.