Θεσσαλονίκη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση του 2χρονου αγοριού που βρέθηκε κρεμασμένο με κορδόνι

Θεσσαλονίκη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση του 2χρονου αγοριού που βρέθηκε κρεμασμένο με κορδόνι

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του αγοριού, ηλικίας 2,5 ετών, που νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, το παιδί -που είχε εισαχθεί με τη διάγνωση “απογχονισμός/κατάσταση μετά αναταχθείσα καρδιακή ανακοπή”- είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο σε καταστολή.

Υπενθυμίζεται ότι το αγόρι έπαθε ανακοπή όταν ο λαιμός του τυλίχθηκε με κορδόνι κουρτίνας την ώρα που έπαιζε. ΄Οταν συγγενής του το είδε πεσμένο στο έδαφος κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ.

Ύστερα από μεγάλη προσπάθεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να το επαναφέρουν και διεκομίσθη αρχικά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στη συνέχεια στην εντατική παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.