Θύελλα για την «προαναγγελία» προφυλακίσεων από Πολάκη-Καμμένο

Θύελλα για την «προαναγγελία» προφυλακίσεων από Πολάκη-Καμμένο

Πολιτική θύελλα προκάλεσαν οι αναφορές του Παύλου Πολάκη, αρχικά, και του Πάνου Καμμένου, στη συνέχεια, για προφυλακίσεις και καταδίκες.

Το χορό έσυρε πρώτος ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας ο οποίος στην παρέμβασή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή», ζητώντας παράλληλα να μην δίνεται αναβολή σε προανάκριση για υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.

Λίγες ώρες αργότερα τη… γραμμή του κ. Πολάκη ακολούθησε ο Πάνος Καμμένος ο οποιός συνομιλώντας με χρήστη του Twitter που του έγραψε «αντί να δυσκολεύετε την αντιπολιτευση και να τους στέλνετε στα δικαστήρια για τα σκάνδαλα δυσκολεύετε την κυβέρνηση σας. Εγώ αυτό βλέπω», απάντησε: «Θα πάνε όλοι μέσα αλλά να αναρωτιέσαι και για κάποιους δικούς μας που μου επιτίθενται χωρίς λόγο. Έχω αποδείξει ότι αντέχω πιέσεις αλλά τα φίλια πυρά με πληγώνουν πιο πολύ. Μην ανησυχείς έρχεται η Νέμεσις …».

 

Οι αναφορές των δύο υπουργών προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας πηγές της οποίας σχολίασαν: «Το ακούσαμε και αυτό σήμερα. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Ορμπαν στην ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο Πολάκη»

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Κίνημα Αλλαγής που έκανε λόγο για πανικό της κυβέρνησης και απόπειρα κατασκευής ενόχων. «Πανικόβλητοι μπροστά στην επερχόμενη καταδίκη τους από τον ελληνικό λαό, οι κολλητοί Υπουργοί του κ. Τσίπρα φθάνουν στο κατάντημα να κατασκευάζουν ενόχους και να κατηγορούν την δικαιοσύνη γιατί δεν τους κάνει τα χατίρια. Τζάμπα παιδεύονται, τίποτα δεν τους σώζει» ανέφερε χαρακτηριστικά το γραφείο τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Στα όσα είπαν οι κ.κ. Πολάκης και Καμμένος αντέδρασε και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονoς ο οποίος έγραψε στο Twitter «στο «σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος δικαίου» που εξήγγειλε χθες ο @atsipras οι υπουργοί παίρνουν «πραγματική εξουσία» δίνοντας οδηγίες στους δικαστές για τη φυλάκιση των πολιτικών τους αντιπάλων και μάλιστα χωρίς καθυστέρηση. Δοξάστε τους».

«Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» σχολίασε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.