Ξυλοδαρμός Κούγια στο Λαζόπουλο στο «Αθηνών Αρένα»

Ξυλοδαρμός Κούγια στο Λαζόπουλο στο «Αθηνών Αρένα»

Ένα σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό του Λάκη Λαζόπουλου από τον Αλέξη Κούγια σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο «Αθηνών Αρένα» στο οποίο τραγουδάνε ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Ο ποινικολόγος επιτέθηκε και χτύπησε τον ηθοποιό λέγοντας του «στα χρωστάω τρία χρόνια».

Σημειώνεται ότι στην παρέα του Λάκη Λαζόπουλου ήταν ένας φίλος του γιατρός και η Μαρινέλλα ενώ με δική του παρέα ήταν ο Αλέξης Κούγιας.

Μετά την επίθεση του ποινικολόγου επικράτησε ένταση και χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων θαμώνων αλλά και των ανδρών ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν υποβλήθηκαν μηνύσεις για το επεισόδιο.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.