Αφράτο κέικ με μέλι – Είναι τόσο νόστιμο!

Αφράτο κέικ με μέλι – Είναι τόσο νόστιμο!

Πώς θα φτιάξετε αυτό το νόστιμο γιαπωνέζικο κέικ.

Το κέικ Kasutera ή Castella είναι από τα πιο αγαπημένα γλυκά των Ιαπώνων. Τα βασικά υλικά του είναι μόλις τέσσερα και η γεύση του είναι μοναδική.

Το συγκεκριμένο κέικ ξεχωρίζει για την υφή του που είναι αποτέλεσμα του σωστού χτυπήματος της μαρέγκας ενώ δεν είναι ιδιαίτερα γλυκό. Αν θελήσετε να είναι μεγαλύτερο το κέικ θα διπλασιάσετε τις δόσεις και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο χρόνο ψησίματος.

Υλικά

2 ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου

2 κρόκους σε θερμοκρασία δωματίου

70 γρ. ζάχαρη

1/3 φλιτζανιού αλεύρι (50 γρ.

1 κ.τ.σ. μέλι ανακαταμένο με μία κουταλιά της σούπας ζεστό νερό

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί:

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.