Νέα δημοσκόπηση: Ανοίγει η «ψαλίδα» στον δήμο Αθήνας – Πρώτος με διαφορά ο Μπακογιάννης

Νέα δημοσκόπηση: Ανοίγει η «ψαλίδα» στον δήμο Αθήνας – Πρώτος με διαφορά ο Μπακογιάννης

Σαφές προβάδισμα στον Κώστα Μπακογιάννη στη «μάχη» για τον Δήμο της Αθήνας δίνει δημοσκόπηση της Alco, με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας να συγκεντρώνει ποσοστό που αγγίζει το 38,3%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του OPEN TV, στη δεύτερη θέση εμφανίζεται ο Παύλος Γερουλάνος με ποσοστό 11,8% ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Νάσος Ηλιόπουλος, με 10,6%.

Όπως τονίζεται, σε περίπτωση που πηγαίναμε σε εκλογές την προσεχή Κυριακή ο κ. Μπακογιάννης θα ήταν με διαφορά ο νικητής. Στη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει πάλι υψηλά ποσοστά ενώ και στα «δίδυμα» -δηλαδή στην ερώτηση ποιον εκ των δύο θα ψήφιζαν- ο περιφερειάρχης εμφανίζει μεγάλη διαφορά.

Σε προηγούμενη δημοσκόπηση της Μetron, η οποία δημοσιεύτηκε στις αρχές Απριλίου, ο κ. Μπακογιάννης συγκέντρωνε 37% με τη διαφορά από τον δεύτερο υποψήφιο να προσαρμόζεται στις 24 μονάδες.

 

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.