Εύβοια: Τυχαία συνελήφθη καταζητούμενος για βιασμό ανήλικης

Εύβοια: Τυχαία συνελήφθη καταζητούμενος για βιασμό ανήλικης
Σε βάρος του 50χρονου εκκρεμούσε εδώ και δυο ολόκληρα χρόνια ένταλμα σύλληψης.

Μεγάλο λαβράκι έβγαλε ο δειγματοληπτικός έλεγχος στοιχείων που έκαναν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε έναν 50χρονο από το Βασιλικό Ευβοίας, τον οποίο εντόπισαν τυχαία το βράδυ του Σαββάτου στην Χαλκίδα, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν καταζητούμενος για τον βιασμό ανήλικης συγγενούς του!

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του 50χρονου εκκρεμούσε εδώ και δυο ολόκληρα χρόνια ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας τον Ιούνιο του 2017, για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που φέρεται να είχε διαπράξει στο χρονικό διάστημα μεταξύ του 2013 και του 2014.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα του 50χρονου παιδεραστή ήταν ένα κοριτσάκι με το οποίο μάλιστα έχει συγγενική σχέση! Ο καταζητούμενος, που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τις πράξεις του, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για να απολογηθεί.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.