Αποτροπιασμός στη Χαλκίδα: Έσυρε 26χρονη σε οικοδομή, την έδεσε και τη βίασε

Αποτροπιασμός στη Χαλκίδα: Έσυρε 26χρονη σε οικοδομή, την έδεσε και τη βίασε

Σκηνές απίστευτης βίας κατήγγειλε μια 26χρονη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, υποστηρίζοντας πως ένας 62χρονος την κακοποίησε.

Όπως κατήγγειλε η 26χρονη το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα που περπατούσε σε μια οδό της Χαλκίδας, ο 62χρονος την πλησίασε και δια της βίας έσυρε μέσα σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή.

Εκεί, την έδεσε με σχοινί, της έκλεισε το στόμα με ταινία και στη συνέχεια αφού της έβγαλε τα ρούχα τη βίασε με ένα μπουκάλι.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 26χρονη μετά από ώρα κατάφερε να λυθεί και να πάει μόνη της στο νοσοκομείο της πόλης.

Όταν βγήκε, το πρωί της Παρασκευής, πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του δράστη, τον οποίο φέρεται να γνώριζε.

Ο άνδρας αναζητείται και εις βάρος του έχουν σχηματιστεί οι κατηγορίες για βιασμό και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.