Κορμός σοκολάτας με ταχίνι και κορν φλέικς

Κορμός σοκολάτας με ταχίνι και κορν φλέικς

Μια συνταγή για κορμό σοκολάτας, διαφορετική από όσες έχεις συνηθίσει μέχρι σήμερα. Δες παρακάτω την εύκολη συνταγή.

Συνταγή για κορμό σοκολάτας

Υλικά

  • 450 γρ ταχίνι
  • 200 γρ μέλι
  • 200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
  • 300 γρ κορνφλέικς

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε το μέλι στα μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα.
  • Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Τεμαχιζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
  • Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα ταχινιού-μελιού.
  • Προσθέτουμε και τα κορνφλέικς και ανακατεύουμε καλά.
  • Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
  • Απλώνουμε το μείγμα εκεί πάνω και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
  • Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.