Στην «αντεπίθεση» το εστιατόριο της Μυκόνου με τα «χρυσά» καλαμαράκια

Στην «αντεπίθεση» το εστιατόριο της Μυκόνου με τα «χρυσά» καλαμαράκια

Στην «αντεπίθεση» περνά το εστιατόριο της Μυκόνου που βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής μετά την καταγγελία πελάτη πως του χρέωσαν 836 ευρώ για 6 μερίδες καλαμαράκια.

Το εστιατόριο δημοσίευσε ένα διαφημιστικό σποτ… χολιγουντιανών προδιαγραφών για να δείξει πως απευθύνεται σε συγκεκριμένο πελατολόγιο και προσφέρει ακριβές εμπειρίες.

Το σενάριο του διαφημιστικού θυμίζει κινηματογραφική ταινία και οι πληροφορίες αναφέρουν πως και το κόστος του ήταν ανάλογο.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο η ουρά της πρωταγωνίστριας-γοργόνας στοίχησε 5.000 ευρώ και η ηθοποιός που ανέλαβε τον ρόλο χρειάστηκε να λάβει ειδικά μαθήματα για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου της.

Το συνολικό κόστος της παραγωγής φέρεται να άγγιξε τα 50.000 ευρώ.

https://youtu.be/lqhqp879Z6U

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.