Κ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε περισσότερη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στο προσφυγικό

Κ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε περισσότερη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στο προσφυγικό

Την ανάγκη για περισσότερη αλληλεγγύη από την Ευρώπη στο προσφυγικό και την αποφυγή μονομερών ενεργειών από ευρωπαϊκές χώρες αλλά και από τη χώρα μας, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας, στον Ελαιώνα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ήταν μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη ξεναγήθηκε στους χώρους όπου διαμένουν οι πρόσφυγες.

«Χρειαζόμαστε περισσότερη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν θα κουραστώ να το λέω, το πρόβλημα είναι διεθνές πρόβλημα, δεν μπορεί να το λύσει μόνη η Ελλάδα», επισήμανε στις δηλώσεις του.

«Από την άλλη, μονομερείς ενέργειες πρέπει να αποφευχθούν από όλες τις πλευρές και από την Ευρώπη αλλά και από την χώρα μας», τόνισε, προσθέτοντας πως «το πρόβλημα αυτό θα λυθεί μόνο στα πλαίσια ενός σωστό ευρωπαϊκού διαλόγου με μια δίκαιη κατανομή του βάρους ανάμεσα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες».

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.