Για μπύρες στις Βρυξέλλες ο Τσίπρας

Για μπύρες στις Βρυξέλλες ο Τσίπρας

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Κάπως έτσι φαίνεται ο,τι σκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και στις Βρυξέλλες πήρε την παρέα του και φυσικά τον κολλητό του, Νίκο Παππά και πήγαν για μπύρες, κατά προτίμηση γερμανικές για να τιμήσει και τη φίλη του, Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Όπως πληροφορηθήκαμε, όμως στο τραπέζι του Έλληνα Πρωθυπουργού καθόταν και ο CEO του εκδοτικού οίκου «Axel Springer SE», ένα από τα μεγαλύτερα εκδοτικά συγκροτήματα στην Γερμανία, στο οποίο ανήκει και η εφημερίδα «Bild». Ξέρετε η εν λόγω εφημερίδα
όποτε γράφει για την Ελλάδα στάζει φαρμάκι. Προφανώς αυτό το γεγονός ουδόλως ενόχλησε τον κ. Τσίπρα ο οποίος μίλαγε μαζί του, σαν να είναι ο καλύτερος φίλος της Ελλάδος ο εν λόγω κύριος.

Η πληροφορία πάντως, ότι ο κ. Τσίπρας τον κάλεσε το διευθύνοντα σύμβουλο για να τον φιλοξενήσει το καλοκαίρι στη Μύκονο, δεν επιβεβαιώνεται.

Η συμπαθής παρέα, βρέθηκε στο ξενοδοχείο-εστιατόριο Den Grooten Wolsack, στην πλατεία του καθεδρικού ναού Saint-Rombaut, με αφορμή το Alex Springer SE, εκδήλωση της γερμανικής εκδοτικής εταιρείας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Τσίπρας, που ήταν και καλεσμένος, πραγματοποίησε ομιλία.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments