ΝΔ: Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί υπερασπίζονται Κυβέρνηση

ΝΔ: Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί υπερασπίζονται Κυβέρνηση

Την ώρα που το κίνημα «Παραιτηθείτε» έχει οργανώσει τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την ίδια ώρα, με την ανοχή της κυβέρνησης και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι αντιεξουσιαστές οργανώνουν συγκέντρωση στον ίδιο χώρο για τον οποίοι οι οργανωτές του «Παραιτηθείτε» έχουν λάβει νόμιμη άδεια.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές γεγονός κατά το οποίο, όπως επισημαίνει η ΝΔ, οι αναρχικοί αυτόκλητοι υπερασπίζονται Κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ καταγγέλλει την κυβέρνηση και την καθιστά υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιών που θα παραστούν στην εκδήλωση.

 

Συγκεκριμένα από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

«Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί ανακοινώνουν συγκέντρωση για να υπερασπιστούν την Κυβέρνηση.

Καθιστούμε την Κυβέρνηση απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών του κινήματος “Παραιτηθείτε”, στην αυριανή τους συγκέντρωση, στην πλατεία Συντάγματος.

Όσο και αν η Κυβέρνηση ενοχλείται από τη διαμαρτυρία της κοινωνίας, είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει πλήρως στην πράξη το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών στη διαδήλωση».

 

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.