Σπαταλά διαρκώς την τεράστια περιουσία που κληρονόμησε από τρεις πηγές. Δώδεκα εκατομμύρια για το νέο «χρυσό» άλογο της Αθηνάς Ωνάση.

Σπαταλά διαρκώς την τεράστια περιουσία που κληρονόμησε από τρεις πηγές. Δώδεκα εκατομμύρια για το νέο «χρυσό» άλογο της Αθηνάς Ωνάση.

Με τεράστιες κληρονομιές από την μητέρα της Χριστίνα Ωνάση, το Ίδρυμα Ωνάση και την γιαγιά της Τίνα Λιβανού κατόρθωσε να μειώσει την τεράστια περιουσία της., κάθε είδους σε πλοία, μεγάλα ακίνητα, μετοχές και ομόλογα που έχει φτάσει πλέον να είναι κάτω από το 1 δις. Δολάρια.

Εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ανεύθυνα και με πρωτοφανείς σπατάλες, ξεπουλώντας μεγάλα ακίνητα και πλοία. Η Αθηνά Ωνάση, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Βραζιλιάνο Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο, απασχολεί τώρα τα διεθνή ΜΜΕ με την αγορά ενός από τα πιο ακριβά άλογα αγώνων ιππασίας στον κόσμο. Παράλληλα ο τέως σύζυγός της , διεκδικεί την μισή της περιουσία με απαιτήσεις γύρω στα 400.000.000 δολάρια έναντι των 11 που έχει δεσμευτεί με το γαμήλιο συμβόλαιό τους.

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, που είναι αθλήτρια στο αγώνισμα εμποδίων,(χωρίς ποτέ να διακριθεί σε κάποιο διεθνή αγώνα ιππασίας ή στους Ολυμπιακούς, που δεν έλαβε μέρος ποτέ) προχώρησε προχθές σε μια άκρως εντυπωσιακή αγορά στην Ιρλανδία.
Με ένα ποσόν περίπου 10-12 εκατ. ευρώ, η 31χρονη Ελληνίδα πολυεκατομμυριούχος απέκτησε το δεκάχρονο άλογο Going Global που μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Με ιππέα τον Γκρεγκ Μπόρντερικ δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, μετά τα καίρια λάθη του Ιρλανδού πρωταθλητή που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υψηλή ποιότητα του αλόγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αθηνά Ωνάση ταξίδεψε στην Ιρλανδία με το ιδιωτικό αεροπλάνο της, έχοντας μαζί της ομάδα ειδικών συμβούλων.
Οδηγήθηκε στους στάβλους του Τίπεραρι και ύστερα από ιατρικές εξετάσεις του αλόγου υπογράφηκαν τα συμβόλαια αγοραπωλησίας.

Η εγγονή του Ωνάση διαθέτει δεκάδες άλογα ποιότητας στους στάβλους της, αλλά μέχρι σήμερα, παρά τη συμμετοχή της σε πάμπολλους αγώνες, δεν έχει καταφέρει να αποδείξει ακόμα ότι πρόκειται για μια μεγάλη αθλήτρια. Σε Ολυμπιακούς Αγώνες μπορεί να μετάσχει μόνο με τα χρώματα της Ελλάδας, καθόσον ανήκει στον Ιππικό Ομιλο Αυλώνα από τις 31 Δεκεμβρίου 2004. Δεν το τόλμησε ποτέ αλλά φιγουράρει στους διεθνείς στίβους με πανάκριβα άλογα και πάντα με άλλους ιππείς.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments