ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Επιμέλεια:Γιώργος Πεχλιβανίδης

Πουλάνε και… ρεύμα τα ΕΛΤΑ!

1.Απο τις 24 Απριλίου 2017 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία(ΕΛΤΑ) θα είναι,πλέον. σε θέση να παρέχουν σε κάθε ενδιαφερόμενο και συνδέσεις λιανικής ηλεκτρικής ενέργειας!
Σε προχθεσινή ανκοίνωση της, η Διοίκηση των ΕΛΤΑ αναφέρει ότι η χρέωση για οικογενειακούς λογαριασμούς θα είναι 0,0860 ευρώ ανα κιλοβατώρα για κατανάλωση 2000 κιλοβατώρες,ανα τετράμηνο, ενώ για οικογένειες με μεγαλύτερη κατανάλωση η νέα τιμή θα διαμορφώνεται στο 0.0840 ευρώ.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, όταν ο καταναλωτής εξοφλεί εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς του, θα του παρέχεται επιπλέον εκπτωση της τάξης του 10%.

Πατησμε-πατώσε για Ελλάδα!

2.Η Ελλάδα και τα Κανάρια Νησιά, είναι οι πλέον δημοφιλείς προορισμοί τω πελατών της για το καλοκαίρι του 2017, όπως ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα, ο γνωστός Γερμανικός ταξιδιωτικός οργανισμός TUI.

Για πιο μακρυνούς προορισμούς οι πελάτες της TUI επιλέγουν την Καραιβική, ενώ για τη χώρα μαςσημειώνει ότι, το νέο όσο και αυξημένο κύμμα επισκεπτών στην Ελλάδα θα προέρχεται, κυρίως, από ακυρώσεις διακοπών στην Τουρκία, την Τυνησία και την Αίγυπτο.
Την ίδια ώρα και ο γνωστός βρεττανικός τουριστικόςοργανισμός Thomas Cook ανέφερε ότι οι δικές του κρατήσεις βρεττανών τουριστών προς την Ελλάδα για το 2017 είναι, παρ ότι πιο ακριβές από πέρισυ κατά 3%, επίσης αυξημένες κατά 40%

Προσοχή: Γερμανοί αετονύχηδες!

3.Το Επιμελητήριο Έβρου άρχισε προ ημερών ευρεία εκστρατία ενημέρωσης των μελών του, σχετικά με την προσέγγιση της Γερμανικής εταιρίας DAD GmbH για εγγραφή,επικαιροποίηση και απόκτηση European Business Number(EBN) σε επιχειρήσεις της περιοχής.
Όπως προέκυψε από έρευνα του, τονίζει στην ίδια ανακοινωση το Επιμλητήριο Έβρου, πρόκειται περι παραπλάνησης με στόχο το ιδιωτικό όφελος, καθώς οι επιχειρήσεις δεν έχουν καμμία υποχρέωση απόκτησης του εν λόγω αριθμού μητρώου.

Η προαναφερόμενη εταιρία όπως αναφέρει η ανακοίνωση προσεγγίζει τα μέλη ζητώντας την επικαιροποίηση των στοιχείων τους, προσβλέπει στη δέσμευση τους με σύμβαση υπαγόμενη στο Γερμανικό δίκαιο και την απόκτηση «νόμιμης» ευρωπαικής ταυτότητας της επιχείρησης, έναντι 750 ευρώ.

Ανσφάλεια στην ασφαλιστική αγορά

4.Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική αγορά και ιδιαίτερα οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές καθώς και οι εξελίξεις που αναμένονται την επόμενη διετία, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στην 18η Ημερίδα που διοργάνωσε προχθές Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 η Insurance Innovation σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών στη Λάρισα.

Βραδιά Βραβείων ΕΕΔΕ για επιχειρήσεις

5.Λαμπερή βραδιά γεμάτη βραβεία επιχειρήσεων, ηταν αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο την περασμένη Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, από τον Τομέα Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων Corporate Affairs Excellence- Awards.
Βραβείο για την εταιρική τους επικοινωνία έλαβαν, στον όμιλο OTE για την δφράση «Τεχνικές Υπηρεσίες COSMOTE”και στην Coca-Cola 3E για την δράση της με τίτλο: «Η αλυσίδα αξίας που δημιουργούμε».

Στην κατηγορία «Εταιρία & Συμμέτοχοι»βραβεύθηκε η εταιρία ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, για την δράση με τίτλο: «Πρόγραμμα συμβολαιακής καλλιέργειας κριθαριού», ενώ στην κατηγορία Εσωτερική Επικοινωνία βραβείο έλαβε η GLAXO SMITH KLINE A.E., για τη δράση, με την ονομασία «Orange Day”

Επίσης Για την κατηγορία Καλύτερης Χρήσης των social media βραβεύθηκαν οι εταιρίες ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ και ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ενώ για την καλύτερη «Εμμεση Επικοινωνία Προιόντος», βραβεύθηκαν δύο εταιρίες: η DIAGEO Greece S.A για την δράση «Ωδή στη Λέσβο»και η PUBLIC για την δράση της με τίτλο: Public Moments Awards για επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους».

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments