Τελικός Champions League: Έρευνα για τα παρατράγουδα πριν τον αγώνα

Τελικός Champions League: Έρευνα για τα παρατράγουδα πριν τον αγώνα

Σε μείζον ζήτημα, ακόμη και με πολιτικές προεκτάσεις, αναδεικνύεται το φιάσκο που προέκυψε στον τελικό του Champions League στο Παρίσι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ.

Ρεπορτάζ του γαλλικού και κυρίως του βρετανικού Τύπου έφεραν στο προσκήνιο τα λάθη, τις παραλείψεις και τις αστοχίες που υπήρξαν στον σχεδιασμό της γαλλικής αστυνομίας ως προς τον έλεγχο και την είσοδο των οπαδών της αγγλικής ομάδας στο γήπεδο. Είναι αποκαλυπτικό το γεγονός ότι περίπου 2.700 φίλοι των Κόκκινων οι οποίοι είχαν στα χέρια τους εισιτήριο, λόγω αυτής της κατάστασης δεν μπόρεσαν να δουν τον τελικό καθώς ουδέποτε μπήκαν στις εξέδρες του Σταντ ντε Φρανς. Η UEFA ανακοίνωσε την έναρξη μιας «ανεξάρτητης έρευνας»
Συγγνώμη ζήτησε η γαλλική κυβέρνηση.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.