Ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική στο Nations League με νίκη στη Β. Ιρλανδία

Ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική στο Nations League με νίκη στη Β. Ιρλανδία

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ελλάδα στο Nations League καθώς επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Β. Ιρλανδίας χάρη στο γκολ του Τάσου Μπακασέτα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και στο 39’ δικαιώθηκε από την ωραία προσπάθεια του Λημνιού από δεξιά, την πάσα στον Μπακασέτα που κοντρόλαρε με το αριστερό και αμέσως από το ύψος της περιοχής εκτέλεσε με το δεξί για το 0-1. Η Εθνική έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 45’ αλλά το σουτ του Ρότα έφυγε ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη η Ελλάδα μπήκε δυνατά στο γήπεδο και στο 52′ χάθηκε τεράστια ευκαιρία όταν ο Λημνιός έκανε τη μπαλιά από δεξιά, αλλά ο Γιακουμάκης δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι όπως ήταν λογικό ανέβασαν στροφές και πίεσαν την εθνική μας ομάδα. Παρόλα αυτά η άμυνα της Ελλάδας δεν φάνηκε να κινδυνεύει ιδιαίτερα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, το Κόσοβο, που θα αντιμετωπίσουμε την ερχόμενη Κυριακή (5/6) στην Πρίστινα, νίκησε 2-0 την Κύπρο εκτός έδρας.

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής μας στο Νations League:

Η βαθμολογία:
Κόσοβο 3
Ελλάδα 3
Β. Ιρλανδία 0
Κύπρος 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (5/6):
Κύπρος-Β. Ιρλανδία (21:45)
Κόσοβο-Ελλάδα (21:45)

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.