Σε νέα εποχή οι σχέσεις Σαββίδη – Μελισσανίδη και Μαρινάκη – Σαββίδη.

Σε νέα εποχή οι σχέσεις Σαββίδη – Μελισσανίδη και Μαρινάκη – Σαββίδη.

Ρεπορτάζ και πρώτες πληροφορίες για τη προσέγγιση αυτή. Διευκρινίσεις του ΠΑΟΚ για τις σχέσεις Σαββίδη – Mελισσανίδη.

-Η παρατεταμένη αντιπαλότητα, συχνά με δημόσιες σκληρές δηλώσεις φαίνεται πως τερματίζεται αλλά είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει αυτή η εκεχειρία. Αξιόπιστες πληροφορίες θέλουν τις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποκαθίστανται αφού είχαν διαταραχθεί τις τελευταίες μέρες. Τις φήμες αυτές, έρχεται να διαψεύσει ο ΠΑΟΚ, μιλώντας για δεσμούς στενής φιλίας ανάμεσα στους δύο άντρες.

Η απουσία του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ από την εκδήλωση της ΕΠΣ Γρεβενών παρά την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, μεταφράστηκε ως «σύννεφο» στις σχέσεις των δύο παραγόντων ωστόσο ο ΠΑΟΚ έρχεται να το διαψεύσει.

Στον Δικέφαλο του βορρά, όπως αναφέρθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 κάνουν λόγο για μια στενή και μακροχρόνια φιλία, της οποίας οι διαφορές λύνονται μέσα από τις συζητήσεις.

Συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ αναφέρουν: «Σε ό,τι αφορά στις σχέσεις Μελισσανίδη-Σαββίδη, δεν έχουμε αντιληφθεί εμείς αλλαγή στις σχέσεις τους, τουλάχιστον στον βαθμό που γράφεται. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, πήγε στην ΕΠΣ Γρεβενών μαζί με τον κ. Μελισσανίδη με σχετική εντολή που είχε από τον κ. Σαββίδη. Οι δυο τους έχουν πολλά χρόνια φιλίας, όχι πάντα χωρίς διαφωνίες, οι οποίες όμως συνήθως λύνονται μέσα στις συναντήσεις τους».

-Προσέγγιση και μάλλον καλό κλίμα Μαρινάκη-Ιβάν Σαββίδη

Αξιόπιστες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους. Η προσέγγιση των δύο πλευρών, είχε σαν αφετηρία, κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Με τον Ιβάν Σαββίδη, που θέλει να δραστηριοποιηθεί στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, να ανοίγει σύμφωνα με πληροφορίες δίαυλο επικοινωνίας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει έντονη δραστηριότητα σαν εφοπλιστής, όπως και στον Δήμο Πειραιά.

Κατά συνέπεια, έπεσε στο τραπέζι και το ποδόσφαιρο, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν, ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι και να υπάρξει συναίνεση. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ άλλωστε είναι οι δύο ΠΑΕ, που επενδύουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο
Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι Μαρινάκης-Σαββίδης συμφώνησαν να σταματήσει ο μεταξύ τους ποδοσφαιρικός πόλεμος. Κάτι, άλλωστε, που είναι στο συμφέρον και των δυο. Η ρήξη Σαββίδη-Μαρινάκη, είχε φτάσει στο αποκορύφωμά της, στις 2 Μαρτίου πέρυσι στον ημιτελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα. Το ματς είχε διακοπεί με τον Ολυμπιακό να προηγείται 2-1, όταν ο Παππάς δεν καταλόγισε πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Σαββίδης καταφέρθηκε κατά του “ποδοσφαίρου της Αθήνας”, ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε στη ρεβάνς στο Καραισκάκης, με αποτέλεσμα να κουβαλάει τη ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν αποκατασταθεί, κάτι που όπως προαναφέραμε, σήμανε και το τέλος της περιβόητης Συμμαχίας των τριών. Η πρώτη συνάντηση Σαββίδη-Μελισσανίδη-Αλαφούζου ανατρέχει πριν δύο περίπου χρόνια, στις 16 Ιανουαρίου 2015. Ακολούθησε η συνεργασία για τις εκλογές της ΕΠΟ, με τον Γιάννη Αλαφούζο να μην είναι ευθύς εξαρχής, τόσο ζεστός και ενεργός.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments