Η μεγαλύτερη γάτα στον κόσμο ζυγίζει 14 κιλά κι έχει μήκος 120 εκατοστά και Ο Τόνι, ο σκύλος πιστός σύντροφος, που συγκίνησε το Διαδίκτυο.

Η μεγαλύτερη γάτα στον κόσμο ζυγίζει 14 κιλά κι έχει μήκος 120 εκατοστά και Ο Τόνι, ο σκύλος  πιστός σύντροφος, που  συγκίνησε το Διαδίκτυο.

Οι αρσενικοί γάτοι της ράτσας Μέην Κούν από την Πολιτεία Μέην των ΗΠΑ, κατά μέσο όρο ζυγίζουν 6-8 κιλά και κάποτε ξεπερνούν τα 10 κιλά, ενώ τα θηλυκά σε 4-6 κιλά.

Μια γάτα ράτσας Maine Coon (Μέιν Κουν) ονόματι Ομάρ αναμένεται να γίνει ο νέος κάτοχος του τίτλου της μεγαλύτερης οικόσιτης γάτας στον κόσμο και να εξασφαλίσει μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Μάλιστα, το Γκίνες είδε φωτογραφία του Ομάρ στο Instagram και επικοινώνησε με την ιδιοκτήτριά του Στέφι Χερστ από την Μελβούρνη.

Ο Ομάρ έχει μήκος 120 εκατοστά και ζυγίζει 14 κιλά, σύμφωνα με την Χερστ.

Ο σημερινός κάτοχος αυτού του ρεκόρ είναι ο Λούντο, ένας γάτος της ίδιας ράτσας που ζει στη Βρετανία και έχει μήκος 118,33 εκατ.

Η διατροφή του Ομάρ περιλαμβάνει ξηρά τροφή και κρέας καγκουρό.

Οι γάτες της συγκεκριμένης ράτσας είναι από τις μεγαλύτερες οικόσιτες γάτες στον κόσμο. Επιπλέον έχουν φήμη ευγενικού και πιστού οικόσιτου, αγαθοί γίγαντες, φίλοι πολύ των παιδιών αλλά και των σκύλων.

 

Με τρυφερότητα και αφοσίωση, ο Τόνι ο πιστός σκύλος – σύντροφος έβαλε τη μουσούδα του και τα πόδια του πάνω στο στήθος του τραυματισμένου ιδιοκτήτη του και δεν κουνήθηκε από το πλευρό του, ούτε καν όταν έφτασαν στο σημείο οι τραυματιοφορείς.

Ο λόγος για τον Τόνι, έναν χαριτωμένο σκύλο από την Αργεντινή που έγινε διάσημος τις τελευταίες ημέρες!

Ο δίποδος φίλος του, Jesús Heuche, κλάδευε ένα δέντρο όταν έπεσε από τη σκάλα και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του.

Ο ίδιος δήλωσε στο ειδησεογραφικό δίκτυο Cadena3 ότι έχασε τις αισθήσεις του αλλά «ξύπνησε» όταν αισθάνθηκε το βάρος του Τόνι πάνω στο στήθος του.

Ο σκύλος δεν επέτρεπε σε κανέναν να πλησιάσει τον τραυματισμένο άνθρωπό του. «Νόμιζε ότι ήθελαν να με βλάψουν» είπε ο 28χρονος Heuche, που ζει στην Bahia Blanca της Αργεντινής.

Ο Heuche και ο σκύλος του είναι αχώριστοι, πηγαίνουν παντού μαζί.

«Του δίνω όλη μου την αγάπη και μου δίνει και αυτός τα πάντα» δήλωσε ο Heuche, ο οποίος βρήκε στους δρόμους τον Τόνι πριν από τέσσερα χρόνια και τον υιοθέτησε.

Η φωτογραφία με την τρυφερή αντίδραση του Τόνι έγινε… viral μέσα σε ελάχιστες ώρες και πλέον ο Heuche δέχεται βροχή τηλεφωνήματα για συνεντεύξεις!

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments