Αυστηρή κριτική κατά της Δικαιοσύνης από τον «αιρετικό» Νίκο Φίλη και κατά του Πάνου Καμμένου από τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Άδωνη Γεωργιάδη, που κάνει την πιο δυσάρεστη πρόβλεψη για τον σημερινό ΥΠΕΘΑ.

Αυστηρή κριτική κατά της Δικαιοσύνης από τον «αιρετικό» Νίκο Φίλη και κατά του Πάνου  Καμμένου από τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Άδωνη Γεωργιάδη, που κάνει την πιο δυσάρεστη πρόβλεψη για τον σημερινό ΥΠΕΘΑ.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός, βουλευτής Αθηνών Νικήτας Κακλαμάνης θεωρεί αναγκαία τη σύσταση Εξτεταστικής Επιτροπής, γιατί η υπόθεση του «ναρκοπλοίου» έχει προεκτάσεις πολιτικές, δηλαδή είτε με προσπάθεια παρεμπόδισης της αλήθειας από πολιτικά πρόσωπα είτε ενοχοποίησης άλλων.

Πεπεισμένος για αθέμιτη ανάμιξη του ΥΠΕΘΑ και για την αναπόφευκτη εκκαθάριση της υπόθεσης από υπάρχουσα η ειδική Επιτροπή της Βουλής (που μάλλον θα αναγκασθεί να ασχοληθεί, μετά από βεβαιο αίτημα της Δικαιοσύνης) ήταν σε μια ακόμη συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης Ειδικότερα. για το θέμα του Πάνου Καμμένου και την υπόθεση του «Noor one» είπε πως «αυτά είναι πράγματα που δεν στέκουν σε μια δημοκρατική, ευρωπαϊκή χώρα» και κάλεσε τον υπουργό Άμυνας «να πάψει να παίζει στο twitter και στο κινητό του και να ασχοληθεί με αυτό που του έχει ανατεθεί».

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Παιδείας και κορυφαίος της ( βελούδινης) εσωκομματικής αντιπολίτευσης των « 53» με τυπικό αρχηγό τον(ευπειθέστατο) κ, Τσακαλώτο επανέλαβε χθες στον ΣΚΑΙ ότι θα είχε σντίρρηση να γίνει Εξεταστική για την ανάμιξη Καμμένου, κάτι το οποίο έχει σπορρίψει ο Πρωθυπουργός και μάλιστα επιτέθηκε κατά της Δικαιοσύνης για αρκετές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας και του Αρείου Πάγου… Ο πρώην υπουργός είπε ότι όρος για τα παραπάνω είναι να μην περιοριστεί η δικαστική έρευνα και να μην υπάρξει υπαγωγή της σε κομματική αντιδικία» και πρόσθεσε ότι «Αν προκύψει από την έρευνα της δικαιοσύνης ευθύνη του Πάνου Καμμένου τότε θα το εξετάσουμε».

Ο κ. Φίλης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ χαρακτήρισε ασφυκτική και πολύ βαριά για την οικονομία την επόμενη 5ετια, ενώ παραδέχτηκε ότι τα πλεονάσματα ύψους 3,5% τα οποία υπέγραψε η κυβέρνηση με τη συμφωνία του Eurogroup της 15ης Ιουνίου θα λειτουργήσουν υπονομευτικά για την ανάπτυξη.

Έσπευσε πάντως να συμπληρώσει λέγοντας ότι «τα πλεονάσματα είναι υψηλά γιατί δεν υπάρχει λύση για το θέμα του χρέους».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε, επίσης, τη γραμμή του κυβερνώντος κόμματος ότι το 2018 η χώρα θα βγει από τα μνημόνια τονίζοντας ότι «για εμάς δεν έχει σημασία το τυπικό αλλά το πώς βγαίνουμε από το μνημόνιο» μολονότι παραδέχθηκε ότι «μπορεί να μην κερδίσαμε το σημαντικό θέμα του QE αλλά κερδίσαμε περισσότερες υποσχέσεις για το θέμα του χρέους».

Άδωνις: Ειδικό δικαστήριο για Καμμένο, αν μίλησε με τον Χριστοφορίδη

Μιλώντας στο Βήμα FM, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «εφόσον αποδειχθεί από το άνοιγμα τηλεφωνικών επικοινωνιών ότι υπάρχει επικοινωνία Καμμένου-Χιστοφορίδη η ΝΔ ως κυβέρνηση θα κάνει προανακριτική και θα τον στείλει ειδικό δικαστήριο. Αν αποδειχθεί ότι το ήξερε και ο τσίπρας θα στείλουμε και τον Τσίπρα στο ειδικό δικαστήριο».

Εξέφρασε μάλιστα και τη δική του πεποίθηση για το τι έχει συμβεί. «Με βάση το ένστικτό μου πιστεύω ότι ο Καμμένος έχει συνομιλήσει με Χριστοφορίδη. Με βάση το ένστικτό μου πιστεύω ότι ο Τσίπρας δεν το ξέρει», είπε χαρακτηριστικά.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments