Θέλει Μολέδο και η Τραμπζονσόρ!

Θέλει Μολέδο και η Τραμπζονσόρ!

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό μπήκε και η Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Τουρκίας, μετά την Γκεντσλερμπιρλιγκί και η ομάδα της Τραπεζούντας ενδιαφέρεται για εντάξει στο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, η «Milliyet», η Τραμπζονσπόρ προσφέρει το ποσό των 500.000 ευρώ στους «πράσινους» για να κάνει δικό της τον Μολέδο, ο οποίος φέρεται να αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή της ομάδας, Ρίζα Καλιμπάι.

«Ο Τούρκος προπονητής κρίνει απαραίτητη την απόκτηση ενός στόπερ. Εξετάστηκε και η περίπτωση του αμυντικού του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, αλλά ο Μολέδο θεωρείται ότι μπορεί να ταιριάξει καλύτερα στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας, ενώ και στο οικονομικό κομμάτι είναι πιο φθηνός από τον Ισπανό στόπερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρεται στο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας.

Στα ρεπορτάζ προστίθεται ότι και ο Παναθηναϊκός είναι θετικός σε τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά το πρόβλημα που υπάρχει έχει να κάνει με την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του (Ιντερνασιονάλ).

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.