Τυροψωμάκια – κεφτεδάκια

Τυροψωμάκια – κεφτεδάκια

Εύκολα, νόστιμα και εντυπωσιακά!

Υλικά

  • 150γρ. φέτα σπασμένη
  • ½ φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 100γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 150γρ. γιαούρτι
  • 3 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουτ. σούπας κοφτή
  • ζάχαρη
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 60γρ. γάλα
  • βασιλικό, δεντρολίβανο και θυμάρι ψιλοκομμένα
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι

 

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC. Χτυπάτε όλα μαζί τα υλικά μαζί στο μίξερ ή τα ζυμώνετε με το χέρι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Στρώνετε το επίπεδο ταψί του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Πλάθετε κεφτεδάκια, τα χαράζετε σταυρωτά και τα τοποθετείτε στο ταψί.
  3. Τα αλείφετε με γάλα και τα ψήνετε στο φούρνο στους 200οC για 5 λεπτά και, μετά, χαμηλώνετε το φούρνο στους 180οC και ψήνετε για 10-15 λεπτά ακόμη.

 

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.