Απεργιακός πυρετός σε όλη τη χώρα

Απεργιακός πυρετός σε όλη τη χώρα

Απροσπέλαστο είναι σήμερα το κέντρο της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, με την αστυνομία να κάνει εμφανή την παρουσία της σε όλη την πόλη. Δυνάμεις των ΜΑΤ, μοτοσικλετιστές, κλούβες και αστυνομικοί σε πεζές περιπολίες βρίσκονται σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας για την αποφυγή επεισοδίων.
Στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κεντρική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με την συμμετοχή πλήθος κόσμου, ενώ στο Σύνταγμα έχουν φτάσει τα μέλη του ΠΑΜΕ, υπό τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Αν και είναι πολύ νωρίς για εκτιμήσεις, οι πρώτες εικόνες από τον παλμό αλλά και τη συμμετοχή του κόσμου δείχνουν ότι θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια των τελευταίων ετών.
Στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση λαμβάνουν επίσης μέρος η ΓΣΕΒΕΕ (επαγγελματοβιοτέχνες) και η ΕΣΕΕ (έμποροι) οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστή, τρίτη, συγκέντρωση στην οδό Μητροπόλεως 42 μπροστά στα γραφεία της ΕΣΕΕ.
Στην απεργία συμμετέχουν επίσης βενζινοπώλες, ιδιοκτήτες ταξί, ναυτικοί, καθηγητές και δάσκαλοι, η ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνολικά ο επιστημονικός κλάδος, η Ομοσπονδία Φορτηγών αυτοκινητιστών Ελλάδος και οι αγρότες με τα δεκάδες μπλόκα σε όλη την Ελλάδα.
Μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις γίνονται και στη επαρχία. Στην Θεσσαλονίκη κλειστά είναι τα εμπορικά και άλλα καταστήματα με αποφάσεις του Εμπορικού Συλλόγου, των επαγγελματιών και των βιοτεχνών.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments