Χαλάει ο καιρός από απόψε

Χαλάει ο καιρός από απόψε

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού θα υπάρξει από απόψε το βράδυ σε όλη της χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιόνια κυρίως στα ορεινά και θυελλώδεις ανέμους.

Σύμφωνα με την έκτακτη ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το βράδυ στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Πελοπόννησο, την Κεντρική Στερεά και πιθανόν τη νύχτα στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Οι νοτιάδες στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν πρόσκαιρα τα 8 Μποφόρ.
Γι αύριο Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το απόγευμα πιθανόν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά -ημιορεινά την ανατολική Μακεδονία και της Θράκης από τα 500 μ., στα ορεινά -ημιορεινά της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας από τα 700 μ., από το απόγευμα στα ορεινά των Κυκλάδων και της Κρήτης. Εξασθένηση θα υπάρξει από το βράδυ της Παρασκευής και από τα βόρεια.
Βοριάδες επίσης θα επικρατήσουν σταδιακά που θα φτάνουν τα 7 με 8 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά τα 9 Μποφόρ. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments