Γεροβασίλη: Η Τροχαία δεν θα επιτρέψει να κατέβουν στο Σύνταγμα οι αγρότες με τρακτέρ

Γεροβασίλη: Η Τροχαία δεν θα επιτρέψει να κατέβουν στο Σύνταγμα οι αγρότες με τρακτέρ

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνά η κυβέρνηση στο θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων. Μετά τις σημερινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών ότι απορρίπτει το αίτημα των αγροτών για 12.000 αφορολόγητο γιατί έτσι κανένας παραγωγός αγρότης δεν θα πληρώνει φόρους ήρθε η σειρά της Ολγας Γεροβασίλη.

Η κυβερνητική εκπροσώπος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, προειδοποίησε τους διαμαρτυρόμενους αγρότες να μην κατέβουν στην Αθήνα με τρακτέρ.

«Η Τροχαία δεν θα τους επιτρέψει να κατέβουν με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα» ανέφερε η κα Γεροβασίλη, και συμπλήρωσε: «Ο διάλογος δεν μπορεί να γίνει από μηδενική βάση με τους αγρότες. Δεν μπορεί να αδιαφορούν για την κατάσταση της χώρας. Ούτε για τις υπόλοιπες ομάδες. Στόχος είναι να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις. Αυτοί που τους αγκαλιάζουν τώρα είναι αυτοί που τους λοιδωρούσαν παλιά. Η κυβέρνηση είναι σταθερή και αποφασισμένη να προχωρήσει. Οι αγρότες θα καταλάβουν ποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη τους. Για άλλη μια φορά τους καλούμε σε ειλικρινή διάλογο».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments