Λεωφορείο ντουζιέρα… η λύση για τους άστεγους!

Λεωφορείο ντουζιέρα… η λύση για τους άστεγους!

Το ζήτημα των αστέγων θα αντιμετωπιστεί προσεχώς με ένα… λεωφορείο ντουζιέρα, το οποίο θα κινείται καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας.

Το λεωφορείο θα παρέχει ο ΟΑΣΑ, θα μετασκευαστεί και θα συντηρείται έτσι ώστε να περιλαμβάνει ντουζιέρα, χημική τουαλέτα και χώρο ιατρείου, για να είναι δυνατή η επί τόπου περίθαλψη και φροντίδα των αστέγων.

Σύμφωνα με τις πληροφορbus.708ίες, θα διέρχεται από κέντρο Αθήνας (Δημαρχείο, Ζάππειο, Ακαδημίας, Αχιλλέως, Φιλοπάππου, κλπ.), Αχαρνών, Πειραιά (λιμάνι), Ελαιώνα, Αιγάλεω, Ρουφ, κλπ.

Στις περιοχές αυτές, θα καθοριστούν οι ακριβείς θέσεις των στάσεων, κατά μήκος της διαδρομής και θα εξασφαλιστούν οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις, ώστε να μη δημιουργούνται κυκλοφοριακά ή άλλους είδους προβλήματα.

Θα σχεδιαστούν, επίσης, τα δρομολόγια, οι ώρες αναχώρησης και άφιξης ανά σημείο και ανά ημέρα, καθώς και οι ώρες παραμονής σε κάθε σημείο, ώστε να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες των αστέγων.

Το συγκεκριμένο λεωφορείο θα ενταχθεί στο σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΑ, το οποίο προβλέπεται να λειτουργήσει εντός του επόμενου τριμήνου, ώστε να παρακολουθείται καθημερινά η πορεία του.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments