Ρήγμα στις τάξεις των αγροτών

Ρήγμα στις τάξεις των αγροτών

Τα πρώτα ρήγματα στις τάξεις των αγροτών είναι γεγονός. Μετά τη σημερινή κίνηση των αγροτών της Φθιώτιδας, οι οποίοι κατέθεσαν στο πρωθυπουργικό γραφείο λίστα με τα αιτήματά τους, κίνηση που όπως φαίνεται δεν είχε την έγκριση όλων των μπλόκων, τρία ακόμη μπλόκα, διαχωρίζουν τη θέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπρόσωποί του άξονα Τέμπη, Προμαχώνας –Μικροθήβες διαμηνύουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι έχει κλειδώσει συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό την Παρασκευή.

Όπως επισημαίνουν, μάλιστα, οι ίδιοι έχουν από την περασμένη Τετάρτη στείλει τις προτάσεις τους στην Κυβέρνηση, προτάσεις με τις οποίες έχουν συνταχθεί και 30 αγροτικά μπλόκα, και αναμένουν συγκεκριμένη πρόσκληση για διάλογο με βάση τις προτάσεις αυτές.

Αμετακίνητος παραμένει από την άλλη ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας που εκπροσωπεί το μπλόκο της Νίκαιας, επιμένοντας στην απόφαση ότι οι αγρότες θα συζητήσουν με την Κυβέρνηση μόνο όταν αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Την ίδια ώρα εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά τελωνεία και Εθνικοί Οδοί δυσχεραίνοντας τις μετακινήσεις επαγγελματιών και πολιτών, με την Πολιτεία να μη δείχνει σημάδια οπισθοχώρησης ή ειλικρινούς προσπάθειας για συμβιβαστική λύση.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments