Αποκαθήλωσαν πινακίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι οι αγρότες

Αποκαθήλωσαν πινακίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι οι αγρότες

H παρελκυστική πολιτική της Κυβέρνησης που καθυστερεί να πάρει επίσημη θέση στις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου, εξαγριώνει στους εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα, οι οποίοι πλέον στοχοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του για τα δεινά τους.

Τελευταίο παράδειγμα η αποκαθήλωση της πινακίδας του ΣΥΡΙΖΑ από τo γραφείο της βουλευτού Μαρίας Τριανταφύλλου, στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το ΑΙΧΜΗTV, όλα ξεκίνησαν όταν οι αγρότες της περιοχής έκαναν συγκέντρωση στην πόλη και ζήτησαν να μπουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην κεντρική πλατεία, ώστε να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από τους συνεργάτες της βουλευτού.
Λίγο αργότερα, επετρεψαν με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι εκ των αγροτών, σκαρφάλωσαν στα οχήματα και κατάφεραν να φθάσουν στο μπαλκόνι των γραφείων.

Εκεί έβγαλαν την πινακίδα του κόμματος την οποία πήραν μαζί τους δηλώνοντας όχι μόνο αμετακίνητοι στις θέσεις τους, αλλά διαβεβαίωσαν ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα, αφού η συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντί τους είναι ανεπίτρεπτη. «Δεν μπορεί να ζητάει διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ με κλειστές πόρτες και δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζει ακροδεξιά στοιχεία. Είμαστε όλοι αγρότες που διεκδικούμε το δίκιο μας» δήλωσαν οι παραγωγοί, αδειάζοντας παράλληλα πορτοκάλια και ελιές στην είσοδο των γραφείων.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments