Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις των χρυσαυγιτών

Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις των χρυσαυγιτών

Ξεπέρασαν κάθε όριο ανεκτής συμπεριφοράς οι χρυσαυγίτες βουλευτές. Για άλλη μια φορά προσπάθησαν να στήσουν ένα σώου στη Βουλή, προσπαθώντας να πείσουν ότι είναι οι μοναδικοί πατριώτες και όλοι άλλοι βουλευτές είναι προδότες.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του αρμόδιου υπουργού, Πάνου Καμμένου, για τις τρέχουσες εξελίξεις στο μεταναστευτικό, την αντιμετώπιση της Προσφυγικής κρίσης και τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Παππάς και Ηλίας Κασιδιάρης στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας επιτέθηκαν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον ΥΠΕΘΑ και τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων που ήταν παρόντες, αποκαλώντας τους «προδότες» και «φιλιππινέζες» των μεταναστών.
Έφθασαν δε, στο σημείο να τραβούν με τα κινητά τους τηλέφωνα βίντεο με τον καβγά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής είναι απόρρητη και δεν καλύπτεται ούτε από το Κανάλι της Βουλής.
Η απαράδεκτη συμπεριφορά, για πολλοστή φορά, των χρυσαυγιτών, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις όλων των κομμάτων, ενώ το Προεδρείο τους ζήτησε να αποχωρήσουν.
Εκείνοι αρνήθηκαν με συνέπεια να γίνει επίκληση του άρθρου 81 του Κανονισμού της Βουλής για ανάρμοστη και ανεπίτρεπτη συμπεριφορά. Κλήθηκε ο φρούραρχος και παρουσία του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση με ομόφωνη έγγραφη απόφαση των υπολοίπων κομμάτων, αποχώρησαν από την αίθουσα της Γερουσίας, όπου συνεδριάζει η Επιτροπή.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments