Τροχαίο Παντελίδη: και το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης στο μικροσκόπιο της τροχαίας

Τροχαίο Παντελίδη: και το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης στο μικροσκόπιο της τροχαίας

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη και τα ερωτηματικά για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος πληθαίνουν.

Οι πραγματογνώμονες της αστυνομίας, της οικογένειας, αλλά και της ασφαλιστικής εταιρείας εξετάζουν το ενδεχόμενο για πιθανό πρόβλημα στα φρένα και στο γκάζι του πολυτελούς τζιπ, που οδηγούσε ο άτυχος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Οι πραγματογνώμονες από το Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού, με δεδομένο ότι δεν υπήρχε φρενάρισμα του τζιπ και η ταχύτητα που είχε αναπτύξει, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν μεγάλη, θα εξετάσουν κατά την πάγια μεθοδολογία τους αν υπήρχε πρόβλημα στα φρένα, κόλλημα του γκαζιού, άλλη τεχνική βλάβη ακόμη και το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, για το οποίο κάνει λόγο η οικογένεια του καλλιτέχνη.

Τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας αναμένονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Σε ένα μήνα περίπου θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, του 33χρονου τραγουδιστή.

Από τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, οι αξιωματικοί της Τροχαίας, εκτιμούν ότι το όχημα είχε αναπτύξει ταχύτητα , ενώ υπάρχουν ευρήματα που οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο γνωστός τραγουδιστής και η συνοδηγός του δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments