Συμπλοκή: Μέλη ΛΑΕ εναντίον μελών ΣΥΡΙΖΑ

Συμπλοκή: Μέλη ΛΑΕ εναντίον μελών ΣΥΡΙΖΑ

Τη μέθοδο που μέχρι τώρα ήξεραν και εφάρμοζαν στο ΣΥΡΙΖΑ τις εποχές του 2012 όταν είχαν εξαπολύσει διωγμό σε βάρος στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ακολούθησαν μέλη της ΛΑΕ, μπουκάροντας σε εκδήλωση που θα μιλούσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας εισέβαλαν στον κινηματογράφο όπου πραγματοποιείτο η εκδήλωση και άρχισαν τα συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Ομιλητής στην εκδήλωση στον κινηματογράφο «Αλέκα» στου Ζωγράφου, με θέμα τον πόλεμο κατά της διαφθοράς και τα μέτρα προστασίας των κοινωνικά αδύναμων, ήταν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Γρήγορα υπήρξε κλιμάκωση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθούν να τους απομακρύνουν και σχεδόν ήρθαν στα χέρια. Ήταν τέτοια η ένταση που μία ομάδα των ΜΑΤ που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση έσπευσε στο σημείο και έδωσε τέλος στην ένταση.

Παρά τα επεισόδια ο Νίκος Παππάς έφτασε τελικά στην εκδήλωση και ζήτησε από όλες τις αριστερές πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Η Κουμουνδούρου καταγγέλλει την εισβολή μελών της Λαϊκή Ενότητας σε χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, με σκοπό να την ματαιώσει.Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για πράξη «εκτός Αριστερής αντίληψης και ιδεολογίας». Μέσω ανακοίνωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η παρεμπόδιση κομματικών εκδηλώσεων δεν έχει καμία σχέση με τις μαζικές κοινωνικές διεργασίες και προσιδιάζει σε πρακτικές άλλων πολιτικών χώρων, ξένων στην Αριστερά».

Η Κουμουνδούρου καταλήγει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει να παρεμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες, ερχόμενος σε επαφή με τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments